Shoptips deel 2

shoptips

Ik ben nog even verder gaan neuzen in mijn TL voor wat leuke shops. Misschien niet allemaal herfst gericht, maar wel leuk om even rond te kijken.

Allereerst nam ik een kijkje bij Winkel van Papier:

Daar keek ik mijn ogen uit bij de mini stempels. Wat een boel leuke kleine stempeltjes. En ook voor een leuk prijsje.

De leukste stempeltjes vond ik zelf het vlaggetje, de egel, cupcake en de kus.

Bij de stempeltjes horen natuurlijk ook stempelkussentjes. Die kleine kussentjes zijn handig in gebruiken en nemen niet veel plaats in mijn kast in. Dus er is ruimte om meerdere kleuren te kunnen kopen. Naast zwart en rood, zijn er ook zilveren en gouden stempelkussentjes. Leuk vast voor de kerstkaarten :).

En al verder struinend door de winkel kwam de Labiketmallen tegen. Wat een geweldig idee zeg. Een mal om een Label en een Etiket te maken in 1. Dat is zeker iets wat op mijn verlanglijstje gaat. Naast de enveloppen mallen die ik al heb en regelmatig gebruik, zal deze mal een goede aanvulling zijn in mijn hobbykast.

Op mijn verlanglijstje heb ik stickers staan, die ik kan gebruiken voor mijn filofax agenda. En laat ik nu hier ook hele leuk sets vinden. De set YummY friends ziet er wel erg leuk uit. De andere setjes zijn ook erg leuk hoor.

Malu van Slot van Lot doet ook mee aan Twitherfst en zodoende ben ik ook even in haar shop gaan kijken.

Ze verkoopt voornamelijk armbanden, en er was er 1 die mij gelijk aansprak. Met de toepasselijke naam Fall. Een mooie brede leren armband in bruin tinten. Er waren ook nog vrolijker gekleurde armbandjes te vinden, zoals de Pink. Niet geheel mijn kleur (ik hou niet echt van roze), maar voor de zomer een leuke aanvulling denk ik.

Vorige keer heb ik ook al geschreven over Schrijfboek. Ik besloot daar nogmaals een kijkje te nemen. Wie weet kom ik weer wat leuks tegen.

Ik besloot een kijkje te gaan nemen in Themakleur Groen. Lekker toepasselijk bij het seizoen.

Daar staat een heel mooi notitieboekje, in een bijzonder formaat en bindwijze. De prijs ligt ver boven mijn budget, maar wel de moeite waard om te bekijken. Kijk zelf maar eens hier.

Maar iets wat veel beter in het budget past zijn deze leuke kleine notitieschriftjes. De paperways Mini Notes zijn er 8 verschillende kleurtjes en elke kleur heeft een andere vulling.

Kennen jullie Studioblomm al?

Ik vind haar wolken van wolvilt zo gaaf. Maar ook de opbergers zijn erg mooi. En blijven ook mooi, spreek ik uit ervaring. Want ik heb er één gekocht vorig jaar. 🙂 Net als een paar grijze onderzetters. Zou erg nog graag de grote onderzetters bij willen hebben. Dan maakt het de tafel compleet.

Je ziet dat alles met liefde wordt gemaakt.

Nou nog 1tje dan: Sproet en Zoet

Daar is het ook altijd fijn rondsnuffelen 🙂 Ik word altijd vrolijk van haar winkel.

Eigenlijk staat er voor mij niet veel op de site, maar even rondsnuffelen kan geen kwaad, toch.

En tijdens het rondsnuffelen kwam ik de Sproetie XL tegen. Die zijn leuk aan een sleutelhanger, of aan een keycord.

Hebben jullie nog leuke shops waar ik een kijkje moet nemen?

Advertenties

4 reacties op ‘Shoptips deel 2

Reacties zijn gesloten.